Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

Gatal tangan

Zie Azi | 21 November 2015,19:53 |
Ahhhh tension betul, boleh pulak terdelete entry, dua pulak tu..bukan satu
tu la pandai sangat nak edit itu ini walaupaun buat2 pandai.

Gatal sangat tangan tu kan, kalau gatal tangan kanan nak dapat duit. 
Geram punya pasal, tutup lappy. bangkit pergi buat air Nescafe panas
Sedap pulak minum nescafe tengah hujan2 ni.

Tengoklah kalau rajin nak edit semula entry yang terdelete tadi..
huhuu sedih..


Tapi kalau dah terdelete boleh dapat semula ke? Ada siapa tahu..

wau wau..waaaaaa

Tag : Lifestyle
18 Komen untuk "Gatal tangan"

mesti rasa nak nangis kan. hihihi be strong sis. kipidap dongibap

ni la jadinya ada assistant tolong type..hahaa..

leya xde tutorial pasal kes ni ke. mana tahu boleh dpt blik yg terdelete tadi hahaha

PC pernah rasa...macam nak nangis kot masa tu..

ada rs nak nangis jugek...huhuu

Hi Zie, posting yang terdelete kalau sudah posted boleh cari kat CACHED
1/ Tiap posting tajuk kat google or mozilla.
2/ Cari your posting tajuk, then bawah tajuk ada your blogname jepunmari2.blogspot.com...xxxxx...kat hujung ada small arrow "v" click on arrow the click CACHED.
3/ From the cached you boleh copy balik posting yang dah terdelete.

Good luck.
Amelia

Jangan tension2. Hehehe

Btw, you're was tagged for this segmen ;)
http://imahamdan.blogspot.com/2015/11/segmen-jom-kenali-follower-anda-by.html

Sabar2. Kita dah lama type blog pakai phone. Senang nak transfer gambar. Hahah. Pemalas.

tq, amelia..yeyyy daat balik entry yang hilang tadi

sama lah, biasa pakai phone je.ni terajin nak bukak lappy

wah blog berwajah baru. nice. haha. kesian akak.

Hi Zie, glad that you dah dapat balik posting yg deleted.


Best regards.
Amelia

fikri, al-kisah nak edit itu ini tu yg jadi terdelete entry,,hahaha

wahh leh dpt balik erk entry yg terpadam ., bestt ;p

kesian..ni mesti berangan ni....

kalau terdelete alamatnya bye2 kot.. unless kalau jadi draft..
ku mengerti perasaan itu.. sabar ya =')

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top