Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

Sale di Ikea cheras

Zie Azi | 18 November 2015,13:53 |

IKEA CHERAS is opening and everyone is invited!

ikea cheras

ikea cheras

Hari tu simple katalog Ikea sampai kat rumah, nah ambik offer yang ada sampai 03 Jan 2016. Jom ramai-ramai serang. Mesti ramai lautan manusia kat Ikea Cheras, yela baru2 lagi kan. Macam  pisang goreng chese panas, hot hot.. 

Orang area belah Ampang, Cheras, Pandan Indah, Gombak macam i ni boleh la pergi Ikea Cheras je.. Nak ke Mutiara Damansara tu idok la teman, sekarang dah ada yang dekat pergi yang dekat je. Tapi bukan sekarang, tunggu reda sikit baru serbu. Pergi sekarang mesti berlaga-laga bahu, tapi mesti banyak offer time2 macam ni.

ikea malaysia

 Jom ramai-ramai serbu Ikea Cheras nanti okey ?

Anda yang ingin serbu IKEA Cheras nanti, ini alamatnya ; 

IKEA Cheras
No.2A, Jalan Cochrane 
Taman Maluri
55100 Kuala Lumpur  

Mon-Thur 9:30am - 10pm
Fri-Sun, eve & on public holiday 9:30am-11pm
Telephone :03-7952 7575

Selamat membeli belah !  










-zie-
...................................

Tag : Lifestyle
8 Komen untuk "Sale di Ikea cheras"

ishhh kalu laa x keje da lama sy terjah ke sini esok ;-)

Kannn Anies, kalau tak kerja dah lama serbu sini, tapi mesti byk barang offer kan

Dapat gak..mak mertua siap cadang suruh suami kita hantar kita ke sana. Tapi kita malas nak pergi. Mesti sesak. Tak kuasa.

betul, nak berasak-asak dgn org ramai tu yg malas, pengsan nti..

tolong belikan sofa RM 199 tu .hahah.
lega ada ikea baru ni,so that ikea lama ni takler sesak.
tak rajin nak p.kita setia dengan ikea lama.hehehe.

sama la, tak rajin nak pergi tunggu mood rajin smpai..hahha

patutlaah orang serbu.. semua murah haaa.. eeheh harga opening kan =)
tunggu IKEA sampai penang la.. kita dok jauh telan ailio je tengok orang pi IKEA shopping..

tggu akk bukak ikea kat penang lah..haha

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top