Jepun Mari

Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

Zoo Negara, kou tunggu kami datang !!

Lama doh tak jejak kaki kat Zoo Negara ni. Ingatkan dah gi petting Zoo kat Lost World of Tambun tu dah selamat tak payah masuk Zoo Negara. tapiiiiiiii budak2 ni la, Azeq gan Fina asyikkkkk tanya bila nak gi Zoo Negara yg kat Jalan Hulu Klang tu, sampaikan kitorang fobia nak lalu jalan Hulu Klang. tiap kali lalu depan zoo negara, kami parents jantung dah berdegup. Kalau lalu kat situ kitorang mesti alihkan perhatian diorang supaya jangan pandang belah sini, ingat diorang kanak2 ribena yg boleh di tipu, budak2 ni lagi bijak.

4
Back To Top