Lifestyle | Parenting | Food Lover. Loves to bring my kiddo's to travel even though just a local trip with small budget.

Happay Birthday Fina bucuk !!

Zie Azi | 12 November 2015,09:10 |

Yeyyy..Alhamdulillah hari ni Fina genap 2 tahun.

Not many words can say, love u so much.
Kejap masa berlalu dah 2 tahun ci kecik ni, sakit beranak pun rasa tak hilang lagi.
Sampai belah perut nak dapatkan si kecik ni, siapa cakap caesarean tak sakit. Sakit lagi dari beranak normal. it is my opinion la. Beranak normal dah rasa, caesar pun dah rasa, yang penting ibu dan baby sihat.

Semoga Fina membesar dengan sihat dan menjadi anak yang solehah tetapkan hatinya dengan imanMu Allah..

Tunggu weekend ni kita sambut bezday Fina ramai2 kat rumah atok..
yehaaaaa






-zie-
...................................
Tag : Fina, Parenthood
15 Komen untuk "Happay Birthday Fina bucuk !! "

happy birthday fina!! semoga membesar sgb anak solehah kebanggaan ibu ayah

Buat kat rumah atok... pasti meriah dan besar-besaranlah ni... Tak menang tangan atok melayan kerenahnya nanti... Happy Birthday Fina bucuk! Muaah!

tq, sweetie..
atok & nenek yg over excited hahah

Happy Belated Birthday Fina Comel!.. Be a gud gurl okay.. :D

Happy b0rnday for 2nd year fina bebeh.
Moga membesar dengan sihat dan membahagiakan kedua orang tua mu.
Happy bufday again sweetie pie!!!

tq..untie aishah..
love u more like cips more..kejap ada kejap tak de
hahhaa

Oh Fina lahir pada 11.11, cantik tarikh tu dan comelnya Fina :-)

Sakit beranak tu kan, sampai anak dah besar panjang pun terasa lagi sakitnya. Hahaha...

Oh, cantik tarikh lahir Fina ni! Anak saya pun patutnya lahir pada 11.11.11 tapi dia buat hal nak keluar awal, 9.11.11 :(

kannn sakit beranak smpi ank dah besar pun igt lg..hiihi
tapi cantik dah date tu 9.11.11..

happy belated besday..
aamiin

happy birthday pina..memang sakit bersalin tak boleh lupa walau anak dh besar panjang..ceaser memang sakit..walau dua2 anak saya bersalin normal..tp dengar cerita orang memang sakit..memang dok doa klu boleh nak elak ceaser

kalu bolh pun xnak ceaser..huhuu tapi dah tertulis caeser jugak, jnji dua2 selamat kan

Sebarang bentuk komen yang tidak berhemah adalah tanggungjawab anda. Komen yang baik inspirasi blog ini.

Terima kasih atas komen anda.

Back To Top